Polední menu

24. – 28. 2. 2020

Polévky k menu:

Bramborvá krémová s krutony  (1, 9)*
Rajská  (-)*
Brokolicová  (-)*
Drůbeží vývar s nudlemi  (1, 3, 9)*

Hlavní jídlo:

Masové koule v rajské, knedlík (1, 3, 9)*      95,- Kč
Vepřové na houbách, tarhoňa  (1, 3, 9)*      95,- Kč
Segedínský guláš, knedlík  (1, 3, 7)*      95,- Kč
Španělský ptáček, rýže  (1, 3, 10)*    105,- Kč
Hermelín v trojobalu, brambory, tatarka  (1, 3, 7, 4, 10)*    115,- Kč

Sladké jídlo nebo dezert:

Šulánky s mletým mákem nebo opečenou strouhankou
a perníkem pokapané rozpuštěným máslem  (1, 7)*      77,- Kč
Kaštanový flan se zázvorovým karamelem  (3, 7)*      77,- Kč

ZMĚNA VYHRAZENA

* Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování – Nařízení 1169/2011 EU