Polední menu

20. – 24. 1. 2020

Polévky k menu:

Kmínová s vejci  (1, 3, 7, 9)*
Bramborová krémová  (9)*
Uzená s kroupami  (1, 9)*
Rajská  (1)*
Vývar s nudlemi  (1, 3, 9)*

Hlavní jídlo:

Kuřecí flamendr, rýže   (-)*      95,- Kč
Segedínský guláš, knedlík  (1, 3, 7)*      95,- Kč
Rozlítaný ptáček, rýže  (1, 3, 10)*    105,- Kč
Kapustové závitky, brambory  (1, 3)*    105,- Kč
Vepřové kostky na zeleném pepři, tarhoňa  (1)*    105,- Kč
Hovězí stroganov, rýže nebo knedlík  (1, 7)*    105,- Kč

Sladké jídlo nebo dezert:

Šulánky s mletým mákem nebo opečenou strouhankou
a perníkem pokapané rozpuštěným máslem  (1, 7)*      77,- Kč

ZMĚNA VYHRAZENA

* Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování – Nařízení 1169/2011 EU